Meaning Of Life, Journey, Travelling and Happiness

Rabu, 11 September 2013

FOREVER YOUNG!!

Siapa sih yang gak mau tetep muda? siapa sih yang gak mau cepet cepet tua? tua itu makin banyak pikiran kesana kesini. Belum buat wanita kalo udah nikah ya harus ngikut apa kata suami alias Imam kemana-mana. So one song of One Direction describe about it, yes the tittle is FOREVER YOUNG.
Why always One Direction? I don't know what, but now I think One Direction likes my big spirit, a best inspiration and theirs lyrics made me enjoy the life. Selain karena jenis musik dan muka mereka yang pada keceh luar biasa, lirik dari mereka itu OKE PUNYA. Bukan cuman lirik cnta-cintaan tapi tentang arti hidup yang sebenarnya khusus nya pas di saat masih muda.

Rasanya gak mau cepet tua alias FOREVER YOUNG sama mereka. But is impossible allright??!!

Oke langsung aja ya, mau share liriknya nih. Cermati dan resapi yaaa semoga tetep pegen ngerasa muda kaya gue. Stay young!!! :)

FOREVER YOUNG

Let's dance in style
Let's dance for a while
Heaven can wait, we are only watching in the skies
Hoping for the best, but expecting in the worst,
Are you gonna drop the bomb or not?

Let us die young or let us live forever?
We don't have the power but we never say never
Sitting in the sandpit
Life is a short trip
The music's for the sad man

Forever young
I wanna be forever young
Do you really want live forever
Forever
Forever young

Some are like water, some are like heat
Some are melody, some are the beat
But sooner or later they all will be gone
Why they don't stay young?

It's hard to get old without cause
I don't want perish like fading horse
Youth is like diamonds in the sun
And diamonds are forever

So many adventures couldn't happen today
So many songs we forgot to play
So many dreams swinging out of blue
We'll let 'em come true

Do you really want to life forever or never?

Reaksi:

0 komentar:

Posting Komentar

Ditunggu kritik dan sarannya ya agan agan!

Total Tayangan Halaman

NungaNungseu. Diberdayakan oleh Blogger.